nieuwsbrief

Beste oldtimerliefhebber,

Hierbij wil ik je uitnodigen voor de eerste rit van DOC in 2009 , de Paasrit 2009

Op 13 april, 2de Paasdag organiseert DOC de eerste oldtimerrit van 2009.

De rit voert langs riviertjes en plaatsen in het Oost Brabantse land en is ongeveer 100 km lang.
Onderweg kun je weer een aantal vragen beantwoorden en je hersenen laten werken. Ook de Paashaas heeft toegezegd even langs te komen….

Parkeren zal op deze zondag als vanouds op de Markt in Deurne kunnen plaatsvinden, zodat je je vervolgens kunt laten inschrijven in Plein 5 op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 uur.
De start zal plaatsvinden vanaf ongeveer 12.15 uur.

De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 17.00 uur in Plein 5.

Voor de volledigheid: ook nu geldt weer dat de oldtimer op minimaal 3 wielen dient te staan en minimaal 25 jaar oud moet zijn. Dus auto’s tot en met bouwjaar 1984 mogen dit jaar meerijden. We zullen daar dit jaar streng op toezien.

We zijn genoodzaakt om de kosten dit jaar te verhogen naar € 10,- per auto vanwege de exponentieel gestegen kosten, voornamelijk voor de als collectors item geldende ritbordjes, waarvan we er 125 ter beschikking hebben. En we willen die wel blijven uitdelen nadat je je hebt ingeschreven! Ook willen we mooie prijzen voor de winnaars ter beschikking blijven stellen.

Wij als organisatie zullen er alles aan doen om 13 april een mooie oldtimerdag te laten zijn, maar dat kan niet zonder de rijders, bijrijders, aanhang en natuurlijk de auto’s, (en mooi weer).

Dus komt allen op 2de Paasdag, 13 april.

Met vriendelijke groeten,

Namens DOC
Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*