nieuwsbrief

Beste oldtimerliefhebber,

Hierbij wil ik je uitnodigen voor de Castle Fair tocht op 28 juni.

Op 28 juni organiseert DOC de Castle Fair oldtimertocht vanuit de kasteeltuin in Deurne.

De rit voert langs plaatsen in het Oost Brabantse land en is ongeveer 80 km lang. Ook deze keer is er een tussenstop ingepland.

Zoals al uit de titel blijkt starten we vanaf de Castle Fair in Deurne. Deze wordt gehouden op 27 en 28 juni 2009 in de kasteeltuin aan het Haageind.

Dit bijzondere evenement met regionaal karakter wordt opgezet om de diverse facetten van het goede buitenleven onder de aandacht te brengen. Naast tuin en buitenleven maakt de bezoeker kennis met antiek en interieur, woondecoraties, outdoor, paardensport, heerlijk drinken en eten, en nog veel meer. Hierbij staat kwaliteit voorop! De organisatie wil dit met name tonen in de keuze van de deelnemers en in het geboden programma. Beide staan garant voor de komst van een groot aantal bezoekers tijdens deze tweedaagse “Castle Fair Deurne”…
De opbrengst van de “Castle Fair Deurne” van 2009 is bestemd voor de harmonieën, fanfares en drumbands van de gemeente Deurne. Als tegenprestatie zullen deze gezelschappen een bijdrage aan het programma leveren. Jong en oud gaan genieten van uitstekende muzikale optredens. Het Hippisch Centrum Deurne zal eveneens een belangrijke inbreng hebben in het programma. Op beide dagen wordt er een spetterende show geboden. De bezoeker maakt kennis met vele kanten van de paardensport.
Parkeren zal op deze zondag op het Haageind plaatsvinden dat voor alle verkeer afgesloten is, behalve dus voor de oldtimers.

Het Haageind kan bereikt worden vanaf de rotonde Dunantstraat/Europastraat, vanaf het centrum dus. Vervolgens krijg je van de DOC organisatie maximaal 2 vrijkaarten voor de Castle Fair per auto. Je kunt je vervolgens laten inschrijven voor de oldtimerrit op de DOC stand voor het Dinghuis bij de kinderboerderij. Dit is direct na de entree van de Castle Fair. Dat kan vanaf 11.15 uur. De start is om ongeveer 13.30 uur, zodat je nog ruimschoots de tijd hebt om de Castle Fair te bezoeken. De prijsuitreiking zal zijn om ongeveer 17.15 uur, natuurlijk ook op de Castle Fair.

Zoals je ziet, belooft het een zeer mooie happening te worden op zondag 28 juni in de kasteeltuin. De organisaties van de Castle Fair en DOC zullen er samen alles aan doen om 28 juni een unieke oldtimerdag te laten zijn, maar dat kan niet zonder de rijders, bijrijders, aanhang en natuurlijk de auto’s, (en mooi weer).

Aanvullende Informatie is voorhanden op http://www.castlefairdeurne.nl/ en www.docdeurne.nl/

Dus komt allen op 28 juni.

Met vriendelijke groeten,

Namens DOC
Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*