nieuwsbrief

Beste oldtimerliefhebber,
Op 5 april, maandag 2de paasdag,vindt de eerste rit van DOC in 2010 plaats.

De dagen beginnen alweer te lengen, de sneeuw is (eindelijk) weg en we hebben alweer de eerste warme dag (≥ 20C) mogen meemaken. De oldtimers hebben dat gemerkt en ze willen daarom van stal!
Nou , dat treft, DOC organiseert haar eerste rit van 2010 op tweede Paasdag.
DOC nodigt je dan ook uit je oldtimer 100 km te laten rijden over mooie achteraf weggetjes.

Ook deze keer kunnen de oldtimers op de Markt in Deurne geparkeerd worden. Als deze vol is kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kan men zich laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 tot ongeveer 12.00 uur. De start is gezamenlijk rond 12.10 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld. De tussenstop zal bemenst zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 15.00 uur.
De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 16.45 uur bij Plein 5 op de Markt.

Ook dit jaar geldt dat de oldtimer op minimaal 4 wielen (eventueel inclusief reservewiel!) dient te staan en minimaal 25 jaar oud moet zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet zodat 5 april weer een mooie rit gereden kan worden. Dit kan echter niet zonder de oldtimers, berijders, bijrijders en aanhang.

Daarom komt allen in groten getale naar de Markt op 5 april.

Namens DOC

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*