nieuwsbrief

 

Beste oldtimerliefhebber,
Op 24 mei, maandag 2de pinksterdag,vindt de voorjaarsrit van de Deurnese Oldtimer Club DOC plaats.

Bij de eerste DOC rit van 2010, de Paasrit, was de opkomst zeer hoog; 115 oldtimers waren bijeen op de markt in Deurne.
Op de 2de Pinksterdag, 24 mei, vindt de voorjaarsrit van DOC plaats. Als de weergoden ons goed gezind zijn, belooft het weer een fantastische oldtimerrit te worden.
Daarom nodigt DOC een ieder, die een auto van minimaal 25 jaar bezit, uit om de rit van ongeveer 115 km door Noord Limburgse achteraf weggetjes met DOC mee te rijden. .

Ook deze keer kunnen de oldtimers op de Markt in Deurne geparkeerd worden. Als deze vol is kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kan men zich laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 tot ongeveer 12.00 uur. De start is gezamenlijk rond 12.10 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld. De tussenstop zal bemenst zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 15.00 uur. Tevens is er onderweg gelegenheid een sanitaire stop in te lassen.
De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 16.45 uur bij Plein 5 op de Markt.

Misschien ten overvloede het volgende: de oldtimer dient minimaal 4 wielen te bezitten (eventueel inclusief reservewiel!) en minimaal 25 jaar oud te zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijgt men een ritbordje ter herinnering aan deze rit, wordt er op de tussenstop gezorgd voor koffie, thee en versnaperingen en dingt men mee naar een van de mooie prijzen.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet zodat 24 mei weer een mooie rit gereden kan worden. Dit kan echter niet zonder de oldtimers, berijders, bijrijders en aanhang.

Daarom komt allen in groten getale naar de Markt op 24 mei..

Namens DOC,

Leon Hanssen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*