nieuwsbrief

Op zondag 18 juli, vindt de zomerrit “Toon Kortooms” plaats van de Deurnese Oldtimer Club DOC .

De maand juli staat in Deurne in het teken van Toon Kortooms. Ook de oldtimerrit van DOC is op die dag geheel gewijd aan deze grote Deurnese schrijver. De rit zal dan ook voeren langs punten die te maken hebben met Toon. De rit wordt landelijk bekend gemaakt zodat een hoge opkomst verwacht wordt.
Daarom kunnen de oldtimers deze keer niet alleen op de Markt in Deurne geparkeerd worden, maar ook op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat. Het centrum van Deurne zal voor die gelegenheid hoogstwaarschijnlijk “moderne “ auto vrij zijn.
Men kan zich laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kan vanaf 10.00 tot ongeveer 11.45 uur. De start is gezamenlijk rond 12.10 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld. De tussenstop zal bemenst zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 15.30 uur. Tevens is er onderweg gelegenheid een sanitaire stop in te lassen op een lokatie die alles te maken heeft met Toon Kortooms.
De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 17.15 uur bij Plein 5 op de Markt en de prijzen zullen met Toon Kortooms te maken hebben.

De oldtimer dient ook deze keer minimaal 4 wielen te bezitten (eventueel inclusief reservewiel!) en minimaal 25 jaar oud te zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijgt men een ritbordje ter herinnering aan deze rit, wordt er op de tussenstop gezorgd voor koffie, thee en versnaperingen en dingt men mee naar een van de mooie prijzen.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet geheel gewijd aan Toon Kortooms. We verwachten veel inschrijvingen dus hierbij het advies op tijd in Deurne te arriveren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*