nieuwsbrief

Beste oldtimer liefhebber,
Op 3 oktober wordt de laatste rit van 2010 door de Deurnese Oldtimer Club DOC gereden, de Najaarsrit.

Na de fantastische Toon Kortooms rit op 18 juli, houden we op 3 oktober de Najaarsrit. De dagen beginnen alweer korter te worden en nog even dan begint de herfst echt. Voordat dat zover is, organiseert DOC haar najaarsrit en wel op zondag 3 oktober.

DOC nodigt je dan ook uit ( met een oldtimer) deel te nemen aan deze zomerrit.

De rit is ongeveer 100 km lang en gaat in noord westelijke richting over Brabantse binnenwegen

De Markt in Deurne is de plek waar de oldtimers geparkeerd kunnen worden vanaf 10.30 uur. Als deze vol is kan je parkeren op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat.
Vervolgens kun je je laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 tot ongeveer 12.00 uur. De start is gezamenlijk rond 12.10 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld. De tussenstop zal bemenst zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 15.00 uur.

De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 17.15 uur bij Plein 5 op de Markt.

Tja, en misschien ten overvloede, hierbij een aantal spelregels: jouw oldtimer dient minimaal 4 wielen te bezitten (eventueel inclusief reservewiel!) en minimaal 25 jaar oud te zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit, wordt er op de tussenstop gezorgd voor koffie, thee en versnaperingen en ding je mee naar een van de mooie prijzen, als je de vragen beantwoord en ingeleverd hebt.

We hebben weer een mooie route uitgezet zodat op 3 oktober een mooie rit gereden kan worden. Dit kan echter niet zonder de oldtimers, berijders, bijrijders en aanhang.

Kom daarom met zo veel mogelijk aanhang naar de Markt op 3 oktober.

Tot dan,

Namens DOC

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*