nieuwsbrief

Beste oldtimerliefhebber,
Op 25 april, maandag 2de paasdag,vindt de eerste rit van DOC in 2011 plaats.

De dagen beginnen alweer te lengen, de lente heeft zich al een aantal weken laten zien. De oldtimers kunnen daarom weer aan hun “op de weg” seizoen beginnen!
Daarom organiseert DOC haar eerste rit van 2011 op tweede Paasdag.
DOC nodigt je dan ook uit je oldtimer 90 tot 100 km te laten rijden over mooie achteraf weggetjes die vanaf Deurne naar het oosten leiden en ook weer naar het westen terug natuurlijk.

Ook op deze 2de Paasdag kunnen de oldtimers op de Markt in Deurne geparkeerd worden. Als deze vol is kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kan men zich laten inschrijven in Plein 5 op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 tot ongeveer 12.10 uur. De start is gezamenlijk rond 12.15 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld. De tussenstop zal bemenst zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 15.00 uur.
De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 17.00 uur bij Plein 5 op de Markt.

Ook dit jaar geldt dat de oldtimer op minimaal 4 wielen (eventueel inclusief reservewiel!) dient te staan en minimaal 25 jaar oud moet zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet zodat 25 april een mooie rit gereden kan worden. Dit kan echter niet zonder de oldtimers, berijders, bijrijders en aanhang.

Daarom komt allen in groten getale naar de Markt op 25 april.

Namens DOC,

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*