nieuwsbrief

Pinkster rit 2011
Op 13 juni, maandag 2de pinksterdag,vindt de tweede rit van DOC in 2011 plaats.

De lente van 2011 is een groot succes, het ene weerrecord na het andere wordt verbroken. Dat is natuurlijk uitstekend oldtimer weer.
Daarom belooft de dag waarop de Pinksterrit van DOC gereden wordt, een heel mooie dag te worden. DOC nodigt je dan ook uit je oldtimer 102 km te laten rijden over mooie achteraf weggetjes die vanaf Deurne naar bijna alle windstreken voeren.

Ook op deze 2de Pinksterdag kan jouw oldtimer op de Markt in Deurne geparkeerd worden. Als deze vol is kun je parkeren op de parkeerplaats bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kun je je laten inschrijven in Plein 5 op de Markt. Dit kan vanaf 10.30 tot ongeveer 12.10 uur. De start is gezamenlijk rond 12.15 uur en de routebeschrijving wordt bij vertrek uitgedeeld.
De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 17.00 uur bij Plein 5 op de Markt.

Ook deze keer geldt dat de oldtimer minimaal 4 wielen dient te hebben (eventueel inclusief reservewiel!) en minimaal 25 jaar oud moet zijn, dus van 1986 of ouder.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit en een kop koffie, thee of fris voor alle inzittenden onderweg.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet zodat op 13 juni een mooie rit gereden kan worden.

Namens DOC,

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*