nieuwsbrief

Op 31 juli organiseert DOC de zomer oldtimerrit van 2011.

De vakanties zijn al weer een heel eind gevorderd en dat betekent dat veel mensen weer aan het werk gaan. Maar voor het zover is, organiseert DOC nog een heel mooie oldtimerrit op zondag 31 juli. DOC nodigt je dan ook van harte uit deel te nemen aan deze zomerrit.

De rit is ongeveer 110 km lang en voert naar die richting van waar uit in de herfst de meest gevaarlijke stormen komen. Dit is een voor DOC nog onontgonnen terrein en dat houdt dus in dat we weer weggetjes gevonden hebben die achteraf liggen en zeer de moeite waard om overheen te rijden.

Je auto kun je parkeren op de Markt in Deurne of als die volledig bezet is kun je parkeren op het parkeerterrein bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kun je je laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kun je ook deze keer doen vanaf 10.30 tot ongeveer 12.00 uur. De gezamenlijke start zal iets na twaalven plaats vinden. De tussenstop zal open zijn tussen 13.00 uur en ongeveer 14.45 uur.
De prijsuitreiking vindt plaats tussen 17.00 en 17.15 uur op de Markt ( ervan uitgaande dat het schitterend weer is, anders vindt die plaats in Plein 5).

Voor de volledigheid: ook nu geldt weer dat je oldtimer op minimaal 4 wielen (eventueel inclusief reservewiel!) dient te staan en minimaal 25 jaar oud moet zijn.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit en bij de tussenstop zal er voor iedereen die meerijdt, dus ook de passagiers, een kopje koffie of fris geschonken worden.

De organisatie zal er alles aan doen om 31 juli een mooie oldtimerdag te laten zijn, maar dat kan niet zonder de auto’s, de chauffeurs, de passagiers en het publiek.

Dus komt allen op 31 juli naar de Markt in Deurne.
Namens DOC

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*