nieuwsbrief

Op 2 oktober organiseert DOC de najaar oldtimerrit van 2011.

De herfst is weer in het land, de blaadjes worden bruin en rood en gaan daarna vallen. Maar voor dat de blaadjes gaan vallen, organiseert DOC nog een heel mooie najaarsrit zodat we met z’n allen de mooie kleuren kunnen bekijken. DOC nodigt je dan ook van harte uit deel te nemen aan deze najaarsrit.

De rit is iets langer dan gebruikelijk (125 km) en voert naar die richting van waaruit in de winter de meest koude wind komt. We hebben weer weggetjes gevonden die we nog nooit bereden hebben, die achteraf liggen en daarom zeer de moeite waard zijn.

Je oldtimer / youngtimer mag zoals altijd op de Markt in Deurne geparkeerd te worden of als die volledig bezet is op het parkeerterrein bij de Aldi in de Kerkstraat. Vervolgens kun je je laten inschrijven in Plein 5 gelegen op de Markt. Dit kan deze keer vanaf 10.30 tot ongeveer 12.00 uur. De gezamenlijke start zal iets na twaalven plaats vinden. De tussenstop zal open zijn tussen 13.15 uur en ongeveer 14.45 uur.
De prijsuitreiking vindt plaats tussen 17:00 en 17:15 uur op de Markt ( ervan uitgaande dat het schitterend weer is, anders in plein 5). De prijzen hebben dit keer iets te maken met het wassen van je (oude) auto!

Voor de volledigheid de regels:
• oldtimer / youngtimer op minimaal 4 wielen (eventueel inclusief reservewiel!)
• minimaal 25 jaar oud.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per meerijdend voertuig. Hiervoor krijg je een ritbordje ter herinnering aan deze rit en bij de tussenstop zal er voor een ieder een kopje koffie of fris geschonken worden met een stuk cake o.i.d.

De organisatie zal er alles aan doen om 2 oktober een mooie oldtimerdag te laten zijn, maar dat kan niet zonder de auto’s, jij als rijder, je bijrijder(s) en eventuele aanhang.

Kom dus in groten getale naar de Markt op 2 oktober.
Namens DOC,

Leon Hanssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*