DOC ritten 2018

op de volgende datums worden de oldtimerritten van DOC in 2018 georganiseerd:

2 april: Paasrit, 2de Paasdag maandag
21 mei: Pinksterrit, 2de Pinksterdag maandag
22 juli: Zomerrit, zondag
7 oktober: Najaarsrit, zondag

Voor iedere rit geldt dat de inschrijving in Plein 5 op de Markt in Deurne plaatsvindt vanaf 10.30 uur, vertrek vanaf 12.00 uur.

Tot dan!!

1 Reactie

  1. Geachte heer/mevr,
    Vanmiddag werd(en) ik/wij in Mierlo onaangenaam verrast door een groot verkeers aanbod van oldtimers vanuit de richting Lierop. Ik was verkeerregelaar in Mierlo ivm de wielerwedstrijd De Kersenronde. De deelnemers mochten bij mij niet rechtaf Bennnedonk, Sang, Sanghorst, Loeswijk op omdat hierover het parcours was voor de wielrenners. Ik moest iedereen dus linksaf sturen over de Kasteelweg en aan het einde rechts af over een stuk zandweg richting Santheuvel en verder de Industrieweg. Vele moest ik eerst overtuigen dat rechtsaf echt uitgesloten was. Het was op dit kruispunt hierdoor onverwachts erg druk, eigenlijk veel te druk voor een goede en veilige verkeersafwikkeling. Na een poos is daarom een motoragent mij blijven assisteren. U zou als organisator van een oldtimertocht eerst de evenementenkalenders van de dorpen die u doorkruist moeten raadplegen. Dan kunt u zo’n situatie als vanmiddag in Mierlo voorkomen.
    Ik schrijf deze reactie op persoonlijke titel en dus niet namens de organisatie van de Kersenronde.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*