Castle Rally Deurne 1300

(zondag 15 mei 2022)

Beleef de geschiedenis van Deurne tijdens de Castle Rally Deurne 1300.
In samenwerking met de Deurnese Oldtimer Club en Heemkundekring H.N. Ouwerling heeft een aantal autoliefhebbers van Lionsclub Deurne het initiatief genomen tot deze sfeervolle toertocht voor oldtimers en andere exclusieve auto’s. De Castle Rally heeft de intentie periodiek terug te keren rond verschillende thema’s. In 2022 is het thema het 1300-jarig bestaan van Deurne.

De Castle Rally Deurne 1300 staat garant voor een bijzondere toertocht met exclusieve auto’s, culturele hoogtepunten en culinair genieten in goed gezelschap. De opbrengst van de rally gaat naar het goede doel, namelijk het dierenpark in de Kasteeltuin van Deurne en de Nederlandse Hartstichting.

Meer informatie en inschrijven kan via de site: http://www.castlerallydeurne.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*