Paastoertocht 2022

Beste oldtimerliefhebber,Na ruim 2,5 jaar zijn we weer terug. De vergunningen voor dit jaar zijn goedgekeurd en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hebben er zin in, jullie ook? Het is alweer bijna Pasen. Traditiegetrouw organiseert DOC op de 2de Paasdag de Paastour. Deze rit hebben we voorbereid en wordt dus gereden op maandag tweede Paasdag, 18 april. Inschrijven kan vanaf 10.30 uur in Jut & Jul Gastrobar (voorheen Plein Vijf) op de Markt in Deurne. We vertrekken vanaf 12.00 uur.De rit gaat deze keer richting het noorden en daar komen we over mooie wegen in de omgeving met uiteraard een gezellige tussenstop. Tijdens onze tussenstop is er koffie, thee, frisdrank, koeken e.d. Deze tussenstop is bemensd van 13.00 tot 15.00 uur. De rit is ongeveer 100 kilometer en voor iedereen goed te doen. De prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur in Jut & Jul Gastrobar op de Markt.De inschrijving bedraagt € 10,- per deelnemende auto!.Ook deze keer geldt dat de oldtimer op minimaal 3 wielen dient te staan en 25 jaar of ouder dient te zijn. Dus auto’s tot en met bouwjaar 1997 mogen meerijden.We hopen op mooi weer zoals de afgelopen dagen, dus reden genoeg om je op 18 april in groten getale vanaf 10.30 uur in te schrijven voor deze rit. Tot dan.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*