Hoe ziet de dag van onze toertocht er uit???

bij aankomst in Deurne kan er eventueel met hulp van onze parkeerwachters geparkeerd worden op de Markt. Is deze vol dan kan er gebruik gemaakt worden van de openbare parkeerplaatsen in de Molenstraat, Kerkstraat en/of het parkeerterrein aan de Kerkstraat

vanaf 10.30 u. is onze inschrijftafel geopend bij Jut & Jul Gastrobar aan de Markt in Deurne

vanaf 12.00 u. worden de routes uitgedeeld aan de overzijde van het marktplein (bij bakker van Ham)

onze tussenstop is bemand tot 15.00 u. en daar zijn (mits anders vermeldt) geen sanitaire voorzieningen (voor een sanitaire stop kan gestopt worden bij de verschillende horecagelegenheden waar we langs komen)

tot 17.00 u. kunnen de antwoordformulieren ingeleverd worden bij de organisatie

kort na 17.00 u. volgt de prijsuitreiking met prijzen voor de beste 4 deelnemers

(kosten per deelnemende auto zijn € 10,- (mits anders vermeldt), een gemiddelde rit is ongeveer 110 kilometer en gedurende de route staan er verschillende vragen en zoekopdrachten in de route-omschrijving. Voor de liefhebber is dit een leuke toevoeging. Ook is er op ongeveer de helft van de route een tussenstop met koffie/thee, frisdrank, koeken, snoep en kleinigheidjes voor de kinderen)

Wij werken zonder leden en/of voorinschrijvingen en om dit voor iedereen zo goed mogelijk te kunnen doen zijn we met enkele vrijwilligers die dit kostenloos en met liefde en plezier voor jullie doen. Zij staan uiteraard ook klaar voor vragen, tips en suggesties, dus spreek ze aan mocht je ideeën hebben.

Omdat we een storing hebben aan onze site die niet 1, 2, 3 verholpen is, worden de foto’s nu via onze sociale media verspreidt. Volg ons op Facebook en/of Instagram.

2 Reacties

 1. Vandaag een prachtige rit gemaakt door het land van Cuijk.
  Complimenten en bedankt voor de organisatie en het zo duidelijk uitzetten van de ruote.
  Wij gaan zeker nog een keertje meerijden.
  Het was een mooie dag.
  Groet
  Gonny en Henk van Meel
  Buntveld 10
  5513BS Wintelre

  • Dag Gonny en Henk, fijn dat ook jullie genoten hebben van een mooie dag en rit. Zo is het zoals wij als organisatie bedoeld hebben. Wellicht tot zondag 1 oktober en anders een van de ritten in 2024. Zie onze agenda op de site of meldt je aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook en Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*