Zondag 1 oktober is onze laatste rit van 2023, het beloofd wederom een mooie rit te worden:

De data van onze ritten in 2023 zijn:

Maandag 10 april (2e Paasdag) – voltooid

Maandag 29 mei (2e Pinksterdag) – voltooid

Zondag 30 juli – voltooid

Zondag 1 oktober – gepland

2 Reacties

    • Dag Herm en Ine,
      Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze “club”. Wij werken alleen niet met leden. Wat je wel kan doen (als je dat nog niet gedaan hebt) is via de site, jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. De aanmelding moet je dan in je inbox nog even bevestigen. Vanaf dat moment zit je in het bestand waarop we je op de hoogte houden van eventuele nieuwtjes, info en ritten. Ik hoop dat ik je hiermee genoeg heb geïnformeerd.
      Groetjes Mark.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*